Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Bästa Bitcoin Wallet 2018

Bästa Bitcoin Wallet 2018

Har nedan gjort en lista på de wallet som är de bästa 2018, och då menar vi dom säkraste av dom alla och Bästa Bitcoin Wallet 2018.
Man hör riktigt mycket angående hack hit och hack dit men dessa har aldrig haft några problem inom krytovalutor.

Då kör jag igång med listan och hoppas att hjälpa dig att välja det som passar dig bäst.

 

7. Electrum

Electrum var en av de första Bitcoin-exklusiva plånböckerna som slog på marknaden några år tillbaka.
Den är inte vald direkt till Bästa Bitcoin Wallet 2018 men fortfarande en bra wallet.

Den är kompatibel med vanliga stationära datorer samt Android-enheter. Ur funktionell synvinkel levererar Electrum på olika fronter, inklusive:

  • Mycket stabil plattform
  • Hastighet av transaktioner
  • Bra säkerhetsalternativ
  • Kompatibel med Ledger och Trezor plånböcker
  • Ladda ner till Windows
  • Ladda ner till Mac
  • Ladda ner till Linux
  • Sen finns den till Android -> Google Play

6. Exodus

Bästa Bitcoin Wallets 2018

Exodus är en gratis mjukvara wallet som har blivit extremt populärt bland Bitcoin innehavare inom det senaste året.
Enligt mig mycket fin design och enkel att använda.

Med denna wallet så kan man byta mellan olika valutor te.x exchange direkt via programmet. Exodus är dock för närvarande endast tillgänglig till windows/Mac/Linux.
Ladda ner här:

5. Jaxx

Bästa Bitcoin Wallets 2018

Jaxx är en Bitcoin wallet som gjordes speciellt för användning på smartphones. Den är perfekt om man vill ha sin wallet i mobilen, utan några av de risker som är kopplade till vanliga wallet.

När det gäller användbarheten är Jaxx kompatibel med iOS, Android och stationära datorer. Det ger användarna en otrolig kontroll över sina privata nycklar, och det gör det också möjligt för snabb QR-transaktioner att utföras med en knapptryckning.

Andra imponerande funktioner som denna plånbok kan skryta med är:

4. Trezor

Trezor är en hårdvara som är idealisk för att lagra stora mängder Bitcoin. Den innehåller högkvalitativa säkerhetsfunktioner tillsammans med alla fördelar som vanligtvis tillhandahålls av wallet.

När det gäller användbarheten har Trezor ett intuitivt användargränssnitt som kan användas av både nybörjare och experter. Den stöder också ett brett sortiment av altcoins och är även kompatibelt med andra externa plånböcker.

3. Mycelium

Mycelium är en mobil wallet som levereras med ett flertal avancerade sekretess- och säkerhetsfunktioner. Medan gränssnittet kan ta lite tid att vänja sig är det utan tvekan en av de säkraste wallet alternativen på marknaden idag.

Myceliums kod är öppen källkod, och det är särskilt användbart för personer som söker en hög nivå av anonymitet i sina kryptoförbindelser.

2. Armory

Bästa Bitcoin Wallets 2018

Armory har etablerat sig som en favorit bland avancerade Bitcoin-användare. Appen erbjuder ett brett utbud av säkerhets- och sekretessfunktioner som inte vanligtvis finns i plånböcker idag.

Den kommer också laddad med många krypteringar som ger användarna god ekonomisk flexibilitet.

1. Ledger

Medan ganska lik Trezor i dess design och funktioner är Ledger en cold wallet som har gjorts för kunder som söker en ökad säkerhetsnivå.
Ledger är en maskinvaruenhet som måste anslutas till en dator för att transaktioner ska kunna utföras. Ledger är extremt användarvänlig och ger en hög grad av integritet.
Ledger är då vinnaren av Bästa Bitcoin Wallet 2018.

Köpa kan du göra här


Hur man investerar i Kryptovalutor (Läs Mer)
Har du investerat i Onecoin (Läs Mer)
Hur du tar ut Kryptovalutir (Läs Mer)
Bästa GPU för Mining (Läs Mer)
Bästa Krypto-wallet (Läs Mer)
Regler hos skatteverket (Läs mer)
Sveriges Bitcoin ATM Maskiner (Läs Mer)
4 Valutor du inte säljer fram till 2020 (Läs Mer)
Tillbaka till IV