Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Bästa Kryptovalutor att investera 2018

Bästa Kryptovalutor att investera 2018

För närvarande investerar fler och fler människor i Kryptovalutor. Vi ska tala om vilka som är våra bästa Kryptovalutor att investera 2018 Det här är en ny typ av finansiell produkt som har stigit på marknaderna de senaste åren och anses av många experter som en diversifiering av dess tillförlitliga och lönsamma investeringar. Det finns flera kryptokurvor tillgängliga, varav de två viktigaste är Bitcoin och Ethereum, och det är därför intressant att titta närmare på detta fenomen, dessa fördelar och investeringstillfälle innan man slutligen börjar köpa. Om du undrar vad som är de mest populära digitala valutan just nu, här är vår tanke från IV att investera i:

 

1. Rippel
Detta altcoin har funnits sedan 2012 men trenderna under de senaste månaderna visar att det kan få fart i början av nästa år. Ripple är både en digital valuta och en betalningsplattform med en växande kundbas och drivs av välplanerad teknisk visionärerer.

 

2. Monero
Detta altcoin anses vara lågrisk och dess nuvarande trender indikerar att dess värde potentiellt kan öka med upp till fem gånger inom det närmaste året. Den är säker, öppen källkod och används ofta.

3. Bismuth (BIS)
Detta är det första altcoinet att använda blockchain tech som är skrivet i Python, vilket betyder att det är väldigt snabbt och anpassningsbart. Dess blockchain-kod har skrivits om från grunden för att göra den kompatibel med de flesta företag.

4. NEO
Detta altcoin skapades som en förbättring på Ethereum, och den har en effektivare algoritm, som är mindre mottaglig för hackare. Den har ökat avsevärt år 2017, och den uppåtgående trenden kommer sannolikt att fortsätta nästa år

5. Ubiq
Detta altcoin skapades speciellt för användning av företag som vill använda blockchain-teknik utan att behöva hantera den förvirring som uppstår genom frekvent förkodning av andra kryptokurvor.

6. EOS
Detta altcoin är baserat på special blockchain-teknik som är optimerad för skalning och har förmågan att kunna hantera miljoner transaktioner i en delad sekund. Den har haft en uppåtgående trend under de senaste månaderna, vilket kunde hållas fram till 2018.

7. Lisk
Den har sin egen blockchain som liknar något av Ethereum. Lisk har samarbetat med Microsofts cloud computing-filial, och dess ekosystem är mycket attraktivt för utvecklare. Bästa Kryptovalutor att investera 2018 Bästa Kryptovalutor att investera 2018 Bästa Kryptovalutor att investera 2018 Bästa Kryptovalutor att investera 2018

8. Sia
Detta altcoin skapades för att störa företagets cloud computing. Det syftar till att decentralisera molnlagring med blockchain och höga krypteringsnivåer. SiaCoin är fortfarande tillgänglig till låg kostnad trots den enorma tillväxtpotentialen.

.

9. Faktum
Det går utöver bitcoin, och det ger företagen chansen att lagra egna databaser i bitcoin blockchain. Factom-investerare inkluderar Bill Gates, och det har redan stora kontrakt med företag i Kina.

10. Ardor
Den har en hög skalbar blockchain-plattform som är utformad för att stödja många användarfunktioner. På plattformen kan användarna rösta, hantera sina konton eller till och med skapa marknadsplatser.
På egen risk IV tar inget ansvar.

Hur man investerar i Kryptovalutor (Läs Mer)
Har du investerat i Onecoin (Läs Mer)
Hur du tar ut Kryptovalutir (Läs Mer)
Bästa GPU för Mining (Läs Mer)
Bästa Krypto-wallet (Läs Mer)
Regler hos skatteverket (Läs mer)
Sveriges Bitcoin ATM Maskiner (Läs Mer)
4 Valutor du inte säljer fram till 2020 (Läs Mer)