Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 2020

Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 2020

Vi har gjort en lista över 5 valutor som är värt att hålla kvar till året 2020 enligt våran analys och det är då Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 2020

Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 2020


Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 20201. Bitcoin (BTC)

Som du kanske har hört förut så är Bitcoin kung över kryptovalutor. Det är sant, Bitcoin är fortfarande topp 1-valutan till HODL på lång sikt. Att vara den första stora kryptovalutan, den största i marknaden och även pionjären för blockchain-tekniken bakom sitt projekt, gör det till referent för alla andra kryptovalutor.

Även om Bitcoin har haft en tuff tid de senaste månaderna så tror jag långsiktigt på dom. När transaktionstiderna och de höga avgifterna har gått drastiskt ned efter att ha stigit under priserna i heltidspriserna i december 2017 finns det inga skäl att frukta skalningen. Det är också viktigt att inse att för att få någon form av skalningssproblem måste ett mynt skala och de flesta mynt har inte nått någonstans i närheten av den dagliga volymen som Bitcoin har gjort det omöjligt att jämföra det med altcoins i denna fråga.

 

Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 2020

2. Ethereum (ETH)

Ethereum är vårt andra val till HODL under de närmaste 2 åren:

Ethereum tycker vi är en stor konkurrent till Bitcoin. Dessa kontrakt som automatiskt hanteras utan någon mänsklig intervention.
Ethereum tillåter emellertid utvecklare att bygga decentraliserade appar, även kända som dapps, ovanpå sin blockchain-teknik. Så, ju fler appar som är byggs och lyckas, desto mer värdefull blir Ethererum. Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 2020 Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 2020

Dessutom är kravet på Ethereum också en nyckel till sin stora förväntan. Efterfrågan kommer att drivas av en av de två sakerna: Endera för dess funktionalitet som en valuta som är byggd på en blockchain med flera applikationer. Eller som ett möjligt investeringsmedel som håller på att uppskattas värde. Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 2020

Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 2020

3. Ripple (XRP)

Vår tredje pick är Ripple. Vi måste hålla med om att Ripple-överlägsna teknik gör den till en utmärkt kandidat för att ersätta det föråldrade SWIFT-systemet, vilket resulterar i att fler och fler banker kommer ombord. Medan Bitcoin kan bearbeta sju transaktioner per sekund, har Ripple förmågan att bearbeta 1500 transaktioner i samma sekund.

Dessutom har det varit rykten om att Coinbase, den berömda Krypto exchange, planerar att lägga till Ripple till sin lista över överlåtbara mynt. Med tanke på att Ripple nu är på tredje plats som kryptovaluta är denna förutsägelse mer än realistisk. Om detta händer skulle Ripple bli mer tillgängligt för offentliga investerare, vilket kommer att öka dess adoptionhastighet.

Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 2020

4. LiteCoin (LTC)

Kallas för silver för Bitcoins guld, Litecoin kom fram till scenen 2011 av sin skapare, Charlie Lee förutsåg en valuta som användes för transaktioner medan Bitcoin skulle användas som verktyg för att lagra värde. Dessutom används Litecoin också för att testa nya implementeringar och som att hjälpa till att åtgärda några av bristerna om Bitcoin.

Dessutom är den tid som krävs för att genomföra en transaktion med Litecoin en fjärde av den tid som krävs för samma transaktion med Bitcoin, vilket gör det här myntet det perfekta för dagliga betalningar och transaktioner.

Bitcoin och 4 andra Valutor att HODL till 2020

5. Stellar (XLM)

Stellar Lumens, är ett open-source-nätverk som underlättar digitala tillgångsöverföringar. Det skapades av ex-Ripple grundare, Jed McCaleb. Så, Stellar och Ripple är lika som de bygger på samma protokoll. Medan Ripple riktar sig mot transaktioner mellan stora finansiella institut och banker. Tvärtom riktar Stellar mindre transaktioner mellan individer.

Det kända partnerskapet med IBM och den ökande efterfrågan på kryptovalutor ökade i allmänhet priset på Stellar med mer än 900 procent i december förra året. och kommer så småningom att fortsätta växa och vara en av de de 5 bästa valutorna år 2020 med högre kapitalisering.

Dom 10 rikaste inom Kryptovalutor har du här

Gilla oss på Facebook och få massa roliga Memes och annat gott