Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Bitcoin Sverige

Det har hänt mycket angående just Bitcoin Sverige och kryptovalutor just för att COVID-19 har påträffat världen väldigt negativt som har egentligen krachat hela världsekonomin, men Bitcoin har hållt sig väldigt starkt under denna tid och detta är väldigt intressant att förstå och varför den förblir så stark?, Min tanke är att det finns många andra kryptovalutor som inte är värda lika mycket eller har samma uppmärksamhet så det man har gjort är att man har sålt av från andra kryptovalutor till mamman av alla kryptovalutaor Bitcoin

Bitcoin priset är just nu på ca 89 000kr och den fungerar inte som den vanliga börsen bitcoin vilar aldrig den är igång 24/7.

Vill du veta vad är bitcoin så har vi guider HÄR som du kan gå in och läsa så du lär dig hur det fungerar för det är väldigt facinerande.

För jag anser att Bitcoin värdet är lågt och experter säger att den kommer hamna på miljonbelopp för en bitcoin jag tänker inte säga något men jag tror att den kommer att öka mer än nuläget.

Får många DM om hur man skaffar ett bitcoin login och jag har förklarat att det jag tror ni är ute efter är att skaffa ett bitcoin wallet/plånbok för att starta någonstans och sedan ta er vidare för att köpa Bitcoin /kryptovalutor

Vi har även grupper på facebook där vi krypto intresserade befinner sig och jag rekommenderar att ni tar en titt på gruppen Krypto Sverige och Ethereum Sverige, men just nu så är Bitcoin Sverige den största gruppen i Sverige.