Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Coinbase listar BAT

Handelsplattformen Coinbase har lagt till Basic Attention Token (BAT) i listan över tillgängliga digitala resurser som kan handlas på plattformen. Detta mindre än en vecka efter att man listat resursen på Coinbase Pro.

Under torsdagen tillkännagav plattformen att dess kunder nu kan köpa, sälja och göra andra slags överföringar med denna token på Coinbase. Detta är möjligt såväl på den webbaserade plattformen coinbase.com som via dess appar för Android och iOS. Detta är den andra ERC-20-token som listats av företaget, efter 0x.

Detta innebär dock inte att alla kunder i skrivande stund nu kan handla med denna token. Handelssajten har medgett att “BAT kommer finnas tillgänglig för kunder i de flesta jurisdiktioner, men kommer initialt inte att vara tillgänglig för invånare i staten New York.” Inte heller Coinbase Pro-kunder i denna stat kan ännu handla med BAT.

Priset på BAT förändrades omedelbart genom marknadens reaktion på det officiella uttalandet om dess listning på Coinbase. BAT ökade i värde med 5 procent inom loppet av några minuter. Priset gick upp till 39 cent, vilket är den högsta nivån sedan den 24 juli.

Uppgången kom till följd av en handelsvolym om 15 miljoner dollar under 15 minuter på enbart Binance. Efter den initiala uppgången började många investerare ta hem sina vinster och priset på BAT sjönk på nytt till följd av detta.

Källa: https://www.coindesk.com/coinbase-users-can-now-buy-and-sell-braves-basic-attention-token/

The post Coinbase listar BAT appeared first on Kryptovalutor.se.

Källa till artikeln