Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Cryptopia hacked på massiva Ethereum

New Zealand exchange Cryptopia har medelat idag att sidan ligger nere i 24timmar pga av hacking av kryptovalutor.

Kryptopia hade varit nere nu i ungefär 24 timmar sedan 14 januari 10:00 UTC, och medelar att webbplatsen är under underhåll.

Ingen vidare information har givits vid denna tidpunkt. Cryptopia meddelade dock att de för närvarande arbetar med myndigheter i ett försök att hjälpa till i frågan. Cryptopia har också uppgett att utbytet kommer att förbli i underhållningsläga tills vidare. All handel har blivit avbryten.