Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Dual-mining med Claymore’s

Dual-mining med Claymore’s

Vi har stött på ett par sköna program som både är lätta att hantera men även levererar riktigt snygga siffror i hastighet. Ett av dessa vi fastnade mest för är den senaste versionen av Claymore’s Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v9.5 (Windows/Linux).

Precis vad namnet antyder kan man nyttja programmet för Ethereum men även komplettera en ytterligare valuta som Decred/Siacoin/Lbry/Pascal samtidigt utan att knappt påverka hastigheten för Ethereum med ett par inställningar. Att farma 2 skilda valutor samtidigt, medför automatiskt en högre och märkbar förtjänst. Att nämna, detta genererar naturligtvis högre strömförbrukning så håll ett extra öga på hur stor strömskurken är kontra förtjänst.

I vårat fall testade vi att kombinera Ethereum via Dwarfpool och Decred via SuprNova.cc med 6st Sapphire Radeon RX 570 och plockade hem 178MH/s ETH & 4000MH/s DCR!

Detta genom att slå på den magiska koden -asm 2 och boosta kärnorna, denna funktion fungerar endast med AMD’s Tonga & Polaris kort än så länge.

Nedan hittar du våra inställningar
-wd 1 -r 1 -epool stratum+tcp://eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 44A0C5AbCa87Dd3981c3aDf33aBf75D1C4774399 -esm 0 -epsw x -allpools 1 -mport -3333 -etha 0 -estale 4 -dcri 20 -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:3252 -dwal Scratchy.itchy -dpsw x

Vi bjuder även generöst på en länk till nerladdningsportalen MEGA
https://mega.nz/#F!O4YA2JgD!n2b4iSHQDruEsYUvTQP5_w

Kör i vind