Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

En film om kryptovalutor “Crypto”

Här kommer trailern till den kommande filmen Crypto där vi kommer att få se Kurt Russel och Luke Hemsworth utforska kryptovalutornas värld.

Filmen handlar om en finansgubbe som blir förflyttad till en mindre stad och där kommer en liga som tvättar pengar via kryptovalutor på spåren. Crypto har inte fått något releasedatum än så länge.
Men väldigt intressant att sådana skådespelare ska spela in en film om Crypto vilket innebär direkt att filmen kommer bli omtalad

Filmen Crypto