Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Handel med Bitcoin, Ripple, Litecoin

Handel med Bitcoin, Ripple, Litecoin

Tja!

Jag är nybörjare inom kryptohandel men skulle testa köpa lite hos internetmäklarna Plus500. Köpte på mig några bitcoin, ripple samt litecoin.
Trodde att det funkade som aktier att man köper och håller i så länge man vill för att sen sälja. Någon dag efter mina köp så får jag sms påminnelse om att positionerna förfaller inom kort tid. Varför blir det så? betyder det att dom säljs automatiskt?
Kan man inte köpa valutorna och hålla i dem på obestämd tid.
Så ny är jag, tack!