Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Hublot släpper klocka som bara går att köpa för bitcoins

Hublot släpper klocka som bara går att köpa för bitcoins

Den exklusiva klocktillverkaren Hublot presenterade idag en modell som man har tagit fram speciellt för att uppmärksamma att kryptovalutan bitcoin firade 10 år i dagarna som gick.

Man kallar klockan för “Big Bang Meca-10 P2P” vilket ska vara en variant av “Big Bang Meca-10”-klockorna som Hublot säljer sedan tidigare. “Big Bang Meca-10 P2P” kommer enbart tillverkas och säljas i 210 exemplar, en siffra man valt för att reflektera det maximala antalet bitcoins som kommer att släppas, 21 miljoner stycken.

Hublot släpper klocka som bara går att köpa för bitcoins

Hublot Big Bang Meca-10 kommer bara att gå att köpa för bitcoin men vad den kommer att kosta finns det än så länge inga uppgifter om. Vi pratar nog hur som helst om en prislapp som överstiger motsvarande 100.000 svenska kronor med tanke på vad Hublots klockor brukar kosta.

Intressant detta med varor som enbart säljs med kryptovalutor, var inte länge sen HTC släppte en telefon och den gick enbart att köpa med Bitcoin och Ethereum och nu kommer detta.

Samt så ska Sverige publicera en kryptovaluta som heter E-krona kommer bli en ripple variant antar vi.

Nedan så ser ni ett fint klipp från youtube om klockan

Hur man investerar i Kryptovalutor (Läs Mer)
Har du investerat i Onecoin (Läs Mer)
Hur du tar ut Kryptovalutir (Läs Mer)
Bästa GPU för Mining (Läs Mer)
Bästa Krypto-wallet (Läs Mer)
Regler hos skatteverket (Läs mer)
Sveriges Bitcoin ATM Maskiner (Läs Mer)
4 Valutor du inte säljer fram till 2020 (Läs Mer)
Huvudsidan