Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Hur du installerar Ledger Nano S

Hur du installerar Ledger Nano S

Första steget hur du Installerar Ledger Nano S

VÄNSTER/HÖGER KNAPP
Använd vänster och höger knapp för att navigera i runt bland valen, ändra värden eller bekräfta beslut.

BÅDA KNAPPARNA
Om du samtidigt trycker på båda knapparna vill du bekräfta / fortsätta till nästa skärm eller öppna ett program.

1. ANSLUT DIN LEDGER NANO S
Anslut din Nano S med USB-kabeln på en dator och följ anvisningarna på den inbyggda lilla skärmen. Du kan välja att skapa en ny wallet, eller importera ett Bitcoin-konto eller ett Ethereum-konto. Oavsett ditt val behöver du bara följa instruktionerna på skärmen hela processen, välja och validera med de två knapparna ovanför displayen.
2. VÄLJ EN PIN-KOD
Välj och memorera din fyrsiffriga PIN-kod som kommer att krävas varje gång du ansluter din Nano S. Bekräfta den här PIN-koden och glöm inte bort koden för annars är det tack och hej. 3 felaktiga försök av PIN-koder återställer din Nano S.
3. BACKUP DIN RECOVERY PHRASE

Kopiera på “Recovery sheet” som levereras i rutan av de 24 orden i utseende. Detta steg är verkligen viktigt för att kunna garantera återställning av din wallet i händelse av förlust eller stöld. Du kommer inte kunna slutföra konfigurationen utan att bekräfta att du kopierade de 24 orden genom att välja några av dem efterfrågad. Håll ditt “Återställningsblad” på ett säkert ställe.

 

4. INSTALLERA LEDGER APPEN

När du har fått ett igång din nano s: “Din enhet är nu klar”, Nu är din Nano S konfigurerad. Nu behöver du bara installera Ledger Appen på din dator för att kunna använda din wallet. Hoppas du använder Chrome för det du behöver göra är antagligen gå in på Ledger wallets hemsida och ladda ner deras tillägg eller så kan du söka på det på google direkt och då har du 2   val av wallet Ethereum eller Bitcoin Ledger Wallet. Dessa appar installeras på några sekunder, och uppgraderingarna är gratis.

 

5. DIN NANO S ÄR KLAR ATT ANVÄNDAS

Nu kan du använda din Nano S med din Chrome-app på vilken dator som helst, för att skicka eller ta emot betalningar. Varje transaktion kommer att verifieras på den inbäddade skärmen och valideras med knappar.

KÖP Ledger Nano S

Hoppas detta hjälpte dig om Hur du installerar Ledger Nano S, är det något som är oklart besök hemsidan eller lämna en fin kommentar
Dessa wallets är bäst