Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Hur du minar med din Android telefon

Hur du minar med din Android telefon

Krypto mining revolutionen är inte längre bara för blekt utseende som har löjligt dyra hårdvara-inställningar. Vi kommer berätta hur du minar med din Android telefon.

I den här guiden lär du dig att behärska MinerGate Android-appen för att tjäna pengar genom mining. Efter att ha gått igenom den enkla installationsprocessen kan du använda den inbyggda kalkylatorn för att se hur mycket du kan tjäna varje dag. Den kommer inte att göra dig rik över natten. Hur du minar med din Android telefon

1. Installera MinerGate


För att minimera kryptering med MinerGate-appen behöver du en kompatibel enhet. Lyckligtvis är MinerGates krav inte för skattande. Du behöver en smartphone med minst Android 4.1 (Jelly Bean). Du behöver också cirka 30 MB ledigt utrymme på din enhet. Hur du minar med din Android telefon

Kom ihåg att alla med fysisk åtkomst till din Android-smarttelefon kan ändra dina mining-inställningar och / eller stjäla din cryptocurrency. Du kan minska risken för att detta händer genom att kryptera din Android-enhet.

För att fortsätta öppnar du Google Play Butik och söker efter “MinerGate”. Detta tar dig till installationssidan för mobilappen. Klicka på “Installera”. När installationen är klar väljer du “Öppna” för att starta programmet.

——————————————————————————————————————————-

2. Skapa ett MinerGate-konto

När applikationen först startas ser du alternativen att börja mina eller logga in. Om du inte redan har ett MinerGate-konto klickar du på “Registrera”. MinerGate kommer att begära tillgång till dina kontakter. I fältet “email” anger du en giltig e-postadress. Ange en stark lösenordsfras i fältet “Lösenord”. Se till att du håller dessa uppgifter säkra eftersom de kan användas för att ändra dina mining-inställningar. Klicka på “Registrera och starta gruvdrift” för att fortsätta.

MinerGate appen kommer nu att uppmana dig att skapa en fyrsiffrig lösenord. Du behöver detta för att godkänna uttag och överföringar. Ange en minnesvärd PIN-kod och upprepa sedan för att bekräfta den.

——————————————————————————————————————————-

3. Börja gruvdrift

MinerGate tar nu dig till huvudskärmen. Härifrån kan du börja mina omedelbart på din smartphone. Mängden du kommer att göra här kommer att variera beroende på din Android-enhetens processorkraft och elkostnader i ditt hemland. Vissa cyrptocurrencies är lättare att mina än andra t.ex. Monero kan brytas med en enkel CPU. Men mining-beteende Bitcoin kräver specialiserad utrustning för att vara lönsam.

Använd rullgardinsmenyn på huvudskärmen för att välja din kryptovaluta. Dina enheter Hash Power kommer att visas (t ex 32,48 H / s). Du kan välja hur mycket CPU-resurser som ska fördelas till gruvdrift genom att använda knapparna “Låg, Med, Hög” längst ner på skärmen. Hur du minar med din Android telefon

——————————————————————————————————————————-

4. Kontrollera lönsamheten

MinerGate-appen innehåller en praktisk räknare som hjälper dig att reda på hur mycket du kan göra från mining-drift på din Android-smarttelefon. Medan dessa belopp inte tar hänsyn till elkostnader. Hur du minar med din Android telefon

För att komma igång, välj menyn längst upp till vänster och sedan “Calculator”. Välj din smartphones “Hash Power”. Om du redan har börjat gruva, borde du ha en uppfattning om vad det här är. Välj sedan den valutan du planerar att mina med hjälp av rullgardinsmenyn till höger. Kalkylatorn kommer att förutsäga dagliga, veckovisa och månatliga vinster för dig.

 ——————————————————————————————————————————

5. Kontrollera mining-poolen

Medan du teoretiskt kan mina kryptokurser på egen hand är oddsen att upptäcka lösningen på de komplexa beräkningar som krävs för gruvdriften mycket låga. Istället kombinerar de flesta gruvarbetare sin hashkraft i olika mining-pooler.

Du kan läsa mer om pooled mining på Bitcoin Wiki. Men nu är det tillräckligt att veta att varje pool har ett annat sätt att ta ut avgifter för tjänster. Med hjälp av MinerGate-appen betyder du att du använder sin pool till mina kryptokurvor. Läs mer om MinerGate poolavgifter här. För att visa poolstatistik för din valda kryptovaluta, välj knappen längst upp till höger på MinerGate-appsidan och välj sedan din specifika valuta.

 ——————————————————————————————————————————

6. Mining chatt

MinerGate-appen har en mycket användbar chattfunktion som gör att du kan komma i kontakt med mer erfarna användare. Det kan vara till stor hjälp om du behöver hjälp med att utarbeta vilken kryptovaluta som ska minas och / eller om du kan göra det så lönsamt på din Android-smartphone.

För att komma igång, öppna menyn längst upp till vänster på MinerGate app sidan och välj “Chat”. För att delta i samtalet börjar du bara skriva in i textrutan längst ner på skärmen. Om engelska inte är ditt första språk kan du byta språk med alternativen längst upp på skärmen.

 ——————————————————————————————————————————

7. Tjäna gratis kryptomynt

Om din Android-smarttelefon inte har tillräckligt med Hash Power för att göra dig miljonär över natten, överväg att registrera dina vänner till MinerGates Affiliate Program. Det här låter dig få en procentandel av alla virtuella mynt som de minar.

För att börja, gå till menyn längst upp till vänster och välj sedan “Free Coins”. MinerGate appen kommer att generera en hänvisningslänk till dig. Välj kopia för att klistra in det i ett textdokument eller e-postmeddelande. Alternativt väljer du delningsknappen för att skicka via chatt / socialt nätverk.

Procentandelen av vinsten du får får delas in i tre nivåer baserat på hur många som prenumererar via din personliga referenslänk. Se här för en fullständig översikt över hur detta fungerar.

 —————————————————————————————————————————–

8. Cloud mining från din smartphone

Cloud mining innebär användning av kraftfull maskinvara för att mina krypto. Du kan läsa mer om detta på BitCoin Wiki. Det finns ett antal molnbrytande företag som hyr ut Hash Power i sina anläggningar så att du kan mina utan att köpa dyr utrustning. Med MinerGate-appen kan du starta molnbrytning via sitt datacenter. Endast Bitcoin och Monero stöds för närvarande.

För att komma igång väljer du BTC eller XMR från rullgardinsmenyn på huvudsidan och väljer sedan “Köp molnutvinning”. Använd reglaget för att välja hur mycket Hash Power du vill köpa. Välj sedan “Köp med XMR”.

—————————————————————————————————————————–

9. Utbetalning

Om du är redo att konvertera dina krypteringsvalutor till riktiga pengar, gå över till menyn längst upp till vänster om MinerGate-appen. Välj “Dashboard”. Härifrån kan du se din exakta balans för alla minskade kryptokurser.

För att ta ut pengar behöver du en pappers- eller mjukvaruplånbok för relevant kryptovaluta. Om du har minat ett antal olika mynt kan du använda MinerGates Changelly-tjänst för att konvertera till BTC.

Klicka på fliken “Withdraw” när du är klar och välj din valuta i rullgardinsmenyn. Ange det belopp du vill dra tillbaka. Du behöver en minsta balans innan uttag behandlas. Om du inte har uppfyllt detta mål, fortsätt bara med mining.

—————————————————————————————————————————-

10. Se även …

MinerGate är ett av ett antal Android-appar som kan mina. För närvarande är den mest populära Monero miningappen i Google Play Butik Coinhive. Appen har ett antal coola funktioner, inklusive stöd för offentliga nycklar, så att du kan mina på flera enheter med samma Coinhive-konto.

—————————————————————————————————————————-
Hoppas detta har varit till någon hjälp för dig om vill testa att mina med mobilen.
Lönsamheten kanske inte är den bästa men lite småpengar lär du tjärna in, utan att du behöver anstränga dig. Hur du minar med din Android telefon
Hur man investerar i Kryptovalutor (Läs Mer)
Har du investerat i Onecoin (Läs Mer)
Hur du tar ut Kryptovalutir (Läs Mer)
Bästa GPU för Mining (Läs Mer)
Bästa Krypto-wallet (Läs Mer)
Regler hos skatteverket (Läs mer)
Sveriges Bitcoin ATM Maskiner (Läs Mer)
4 Valutor du inte säljer fram till 2020 (Läs Mer)
Huvudsidan