Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Hur man skapar pengarna av luft

Hur man skapar pengarna av luft

Hur man skapar pengarna av luft

Sedan urminnes tider har Sverige varit allmänt känt för vårat gruvarbete då landet är rikt på utvinning av både järn & malm. I vår tid, nutid har innebörden av minering utvecklats och de engelska ordet “Mining” syftar inte längre till stenbrott utan i dagligttal menat skapande av digital internet valuta och att uppehålla transaktions flöde med hjälp av en dator eller fabrik konstruerade “mining riggar”.

 

Till skillnad från många länder i världen så är vädret här likt ett klimatsystem, vilket kommer att sätta oss på kartan precis som Kina, Syd Korea och Usa gjort.

 

Som ett steg i rätt riktning sprider sig Bitcoin hajpen nu som en löpeld, dels i media men även social medier som Twitter, Facebook men även google Ads och affilite nätverk verkar fått smak av de goda. De pratas i både i finanstidningar, radio och teve i vårat avlånga land, är bitcoin en scam? hur påverkas samhället? är marknaden mättad och när kommer bubblan spricka?, dessa frågor är ett axplock av de vi redogör på internetvalutan.se.

 

För varje dygn som går överträffat internet valutan förväntningarna och frågan blir istället, vart är vi påväg? Kan man verkligen bygga en pengar maskin som producerar pengar och är detta orsaken till varför Satoshi’s dröm besannas. Vi är idag i ett historiskt ögonblick där gränser mellan fattig och rik har påbörjats att suddas ut. När intelligens i kombination av teknik urskiljer välfärden byggs ett mer rättvist samhälle upp, tack vare en genialisk ideé om att “skapa pengar av luft”.

 

Detta är en betydande faktor för mänsklighetens tidsålder, visst finns de nackdelar och fallgropar men är verkligen dagens ekonomiska struktur fläckfri? Vi på internetvalutan.se gruppen tror att detta kan va årets julklapp i någon form, där varje Önskelista har minst ett grafikkort skrivet på den översta raden, för vem behöver en elcykel att ta sig till jobbet när man har en “mining rigg”

 

Livet på en pinne# vi har haft tur som fått så många av er läsare att följa sidan och är väldigt tacksamma att så många valt att bidra så fler annammar och kan tillgodoses ett mer jämställt samhälle.

 

Ett stort tack tillägnas till Facebook grupperna internetValutan, Ethereum Sverige, Mining Sverige, Bitcoin Cash Sverige (orginalet) & Bitcoin Sverige. Dessa Community hjälper verkligen till med lärdom och kunskap till svenska befolkningen att komma igång och integrera internetvalutor i Sverige med tips och trix.

 

Med de sagt, varmt välkomna in på sajten och bidra gärna du också med inlägg på sidan under [Meny-Skapa ett inlägg] så kan fler uppleva de du redan förstått. För dig som redan har fötterna på jorden och tjäna pengar online delge gärna din historia och berätta hur du tog dig dit.

 

Önskvärt är 300 genomtänkta ord som får vem som helt att kunna börja med mining redan idag. Vi ska och kommer bli ett av världens främsta länder, där miningen är som störst!

ShearingIsCaring#NoProfit#InfoBas#internetvaluta.se#SverigesKryptoPortal#MiningForPresident#

Vad är Altcoin