Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Hur tar jag ut bitcoin enklast?

Hur tar jag ut bitcoin enklast?

En av dom vanligaste frågorna som dyker upp för eller senare är uttag. Hur tar jag ut bitcoin enklast?  pengar? Hur kan man växla Bitcoin, Ethereum eller annan kryptovaluta till Svenska riksdaler utan att torska en skattesmäll, Vad är enklast och vad är smartast? På dessa frågor finns de olika svar efter tycke och smak, förklaringen redovisas i efterhand i och med kurs historiken. Vi nämnde i tidigare inlägg om localbitcoin för uttag eller inköp av bitcoin vilket fortfarande är något att hänga i julgranen så länge det inte sker regelbundna uttag i större valörer än 30,000kr per år men,..Hur tar jag ut bitcoin enklast?

De är förstås en sanning med modifikation, skatteverket kan bedöma individuellt och har historiskt sätt gjort i detta tidigare då hobby verksamhet bedöms som näringsverksamhet. Hur tar jag ut bitcoin enklast? Hur tar jag ut bitcoin enklast? Hur tar jag ut bitcoin enklast? Hur tar jag ut bitcoin enklast?

Efter mångt och mycket, sökt sönder sökmotorer som google & yahoo så lyfter vi på ögonbrynen för kanske ett av de simplaste sätten som vi hittills stött på. I enighet på redaktionen vill vi därför tipsa om något som förenklar otroligt mycket i din vardag och hade du inte läst de hos oss, så hade du banne mig inte insett de så här snabbt. De finns framförallt många olika åsikter How-to-guider, FAQ och den där professionella amatören på bittalk.com eller facebook som matar lösningar som ser ut som världens ekvationer. Så va är de egentligen vi babblar om, jo ett uttagskort för uttag från en vanlig bankomat. Sanna mina ord, visst smakar de så kostar de men tänk TenX. Vi gillar de! så pass mycket att vi listar ett par ytterligare goa alternativ för dom som hänger i samma krokar som vi.

Tre bitcoin betalkort

 

ADVCash EUR

AdvCash Bitcoin betalkort är några av de mest konkurrenskraftiga på marknaden med uppsatta låga eller inga existerande avgifter. Även valutakurs omvandlingsavgifterna är låga från 2% ATM-avgifter till 2 EUR och kostnaden för själva kortet i sig är 4,99 euro.

Paycent EUR

Paycent kan beställas både i virtuell eller fysisk format och båda alternativen är kostnadsfria (standard frakt). Det fysiska kortet har inga månadsavgifter men har en omräkningskostnad på 3% av utländsk valuta. Paycent-kortet håller saldot alltid i Bitcoin och konverteras till annan valuta vid behov.

Wirex (Tidigare E-Coin EUR)

Wirex betalkort är en brittisk baserad plånbok och kortleverantör. E-Coin har integrerats med Bit-Go för att möjliggöra omedelbara på laddningar av ditt betalkort från din Bitcoin plånbok. Ett virtuellt betalkort är gratis och ett fysiskt kostar 17$ plus eventuella leverans kostnader.

Slutord

Vi kan korta drag, dra en slutsats om att kryptovaluta integrationen i våran vardag plötsligt förenklades och jag gissar på att fler tycka som vi.

It always seems impossible until it is done – NELSON MANDELA

Vi tar med glädje mot kommentarer nedan, så släng in ett par korta meningar om ämnet.

Viktigt är att veta hur man även köper Bitcon eller annan kryptovaluta här kan du läsa om det.

Hur man investerar i Kryptovalutor (Läs Mer)
Har du investerat i Onecoin (Läs Mer)
Hur du tar ut Kryptovalutir (Läs Mer)
Bästa GPU för Mining (Läs Mer)
Bästa Krypto-wallet (Läs Mer)
Regler hos skatteverket (Läs mer)
Sveriges Bitcoin ATM Maskiner (Läs Mer)
4 Valutor du inte säljer fram till 2020 (Läs Mer)