Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Krypto Sverige Lanserar en Android app idag

Krypto Sverige Lanserar en Android app idag

Utvecklingen av appar går med rasande fart och självklart hänger vi med i svängarna. Den nya appen både känns som och ser ut som vår “webbapp”, dvs. när du går in på Internetvalutan.se i din smartphones webbläsare. Därför är vi ganska säkra på att du kommer att känna igen dig i nya appen. Krypto Sverige Lanserar en Android app idag.

Krypto Sverige Lanserar en Android app idag

I vår nya app kan du göra allt som du tidigare bara kunnat göra i webbläsaren, såsom att lägga upp artiklar på hemsidan, ladda upp multimedia, osv. Vi har dessutom lagt in genvägar i en navigering längst upp till vänster i appen för att du snabbt ska kunna komma åt dina inställningar och liknande.

Dessutom innehåller appen också pushnotiser som ser till att du blir informerad direkt när vi har publicerat en artikel som passar dig!

Endast för Android

Eftersom majoriteten av våra medlemmar använder Android enheter som Samsung och huawei har vi valt att lansera i Android Google Play Store först. Vi kommer att lansera samma app för IOS-enheter längre fram.

Om du redan har vår app installerad på din Android-enhet öppnar du Play Store-appen och går in på uppdateringar för att ladda ner den nya versionen av vår app. Du behöver inte avinstallera den gamla appen.

LADDA NER APPEN OM DU INTE REDAN HAR DEN

Nyheter

Vi har byggt om appen helt för att kunna ge dig en bättre upplevelse, närmare sajtens fullversion. De flesta funktioner på Internetvalutan.se är nu tillgängliga i appen.

  • Det mesta av appens navigering är nu dold bakom menyikonen i vänstersidan högst upp.
  • Nå dina personliga inställningar genom att peka på dom tre stäcken vid loggan.

Läs om vad Altcoin är

Eftersom majoriteten av våra medlemmar använder Android enheter som Samsung och huawei har vi valt att lansera i Android Google Play Store först. Vi kommer att lansera samma app för IOS-enheter längre fram. Eftersom majoriteten av våra medlemmar använder Android enheter som Samsung och huawei har vi valt att lansera i Android Google Play Store först. Vi kommer att lansera samma app för IOS-enheter längre fram.