Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Localbitcoin.com

Insättning & uttag via localbitcoin

Det finns i skrivande stund inga billiga alternativ för oss som bor i Sverige för uttag av cryptovaluta, i regel vill samtliga parter tjäna en extra bitcoin om de går vilket vi visserligen har full förståelse för.

Bildresultat för localbitcoins

Här kommer ett tips för dom som sitter i samma båt och plaskar i vattnet som oss och irriterar sig på transaktions avgifter, uttagsavgifter och övriga administrativa hitte på kostnader.

Hur fungerar det exakt?

I ett par få rader vill vi lyfta localbitcoin.com som är en peer-2-peer marknad för köp och försäljning av bitcoin, men enkelhet så registrerade vi ett konto med 2 stegs verifikation. Väl inne så letar vi upp wallet adress under “Wallet – Receive bitcoins” postade lite coins och satte oss finurligt och diktade ner en annons med köpvillkor för swish! vilket då INTE passerar skatteverkets radar. Vi gillar de! Lika enkel va de att köpa som att sälja. I vanlig ordning tog man kontakt med valfri säljare, slängde ett extra öga på den gröna pricken vis Username# så att säljaren va Online vilket då förenklar respons tiden för själva affären.

https://localbitcoins.com/?ch=cktw

I enighet på redaktionen så lägger vi ett par goda ord för localbitcoins.com då köparen och säljare får exakt så mycket dom betalar för. Inga luriga krusseduller och köpare har valfriheten att välja den prisnivån som ansers acceptabel och faktiskt kunna öppna en dialog med ansvarig säljare innan affären slutförs. Våran upplevelse säger att denna sajten är mer ärlig än något annat vi tittat på tidgare.

https://localbitcoins.com/?ch=cktw

// IV