Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

NiceHashMiner 2.0.0.8 Alpha

2.0.0.8 Alpha

Vi fortsätter att imponeras av Nicehash, ännu en gång visar dom vad skåpet ska stå. Sen senaste inlägget vi gjorde från 2017-06-12 https://www.internetvalutan.se/nicehash/ förklarade vi i korta drag hur Nicehash fungerar. I det här inlägget vill vi trycka extra mycket på deras nya innovativa lösningar, ändrade uttagsavgifter och deras nya mjukvara.

När rekreation, teknik & mining är som bäst.

Vi har testat senaste version av Nicehash som även kallas Nicehash 2 eller Alpha. Vid första anblicken ser man tydliga spår av användarvänlighet, processen för att starta igång är identisk med tidigare mjukvara. Benchmark för att matcha grafikkort, in på “Mining Details” för att kryssa & välja de mest förmånliga valutorna för ens grafikkort.

Programvaran benchmarkar alla dina GPU & CPU för att få en uppfattning om vilket hashrate i olika algoritmer det kan leverera och baserat på den informationen växlar mellan olika algoritmer för att maximera din vinst. Som i tidigare versioner måste man aktivt kopiera in sin “Nicehash BTC wallet adress” se ovan bild (Set your wallet and start mining.)

Den nya versionen 2 av NiceHash Miner är fortfarande i Alpha och tillgänglig för människor att prova det och rapportera buggar och problem de upptäcker, men snart kommer det troligtvis också att vara tillgängligt för allmänheten.

Länkar till nerladdning för att ni ska få möjlighet att testa – https://miner.nicehash.com/

De sänkte även utbetalningsavgifter från NiceHash’s wallet!