Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Radeon RX400 / RX500 Tappar Hashrate

Radeon RX400 / RX500 tappar hashrate

Kommer ni ihåg hur förra året började AMD Radeon R9 280X GPU börja droppa när det gäller mining hashrate för Ethereum på grund av den växande DAG-filstorleken? det verkar som om vi är med på samma sak som händer med Radeon RX400 / RX500-serien av GPU under de närmaste månaderna. Vi är för närvarande på DAG-epok # 129, men i de  30-35 hash, DAG-epokerna kommer vi att se en gradvis minskning av hashrate vilket resulterar i upp till cirka 30% minskning från nuvarande hashrate på Radeon RX400 / RX500-serien av grafikprocessorer. Det verkar som om andra kraftfulla GPU-enheter som R9 290 (x) / 390 (x) och Nvidia Pascal GPU-enheter inte kommer att påverkas eller att nedgången i prestanda blir mycket mindre till en nivå som anses ganska obetydlig jämfört med vad som händer Med AMDs Polaris GPUs.

Du kan enkelt kolla vad som händer med din befintliga GPU-maskinvara och om det kommer att påverkas med avseende på prestanda och hur mycket genom att lägga till alternativet -benchmark 130 till Claymore ETH miner. Ändra nummer 130 (nästa Ethereum DAG-epok) till DAG-epoken du vill testa med t.ex. 140, 150, 160 och se hur ditt hashrate kommer att förändras eller om det kommer att förändras. Ethash DAG ändras varje 30000 block som är ungefär var 4-5 dagar och med Ethereum kallas detta en DAG-epok, så varje dag går vi vidare till nästa DAG-epok. När DAG-epokerna går vidare, växer de också i storlek och lägger mer stress på de grafikkort som används för gruvdrift och därmed finns också en viss prestandaförlust som observerats över tiden. Ju mer kraftfulla GPU-erna är och ju mer videominne det har desto mer sannolikt är det att vara bale för att hantera bättre långsiktigt gruvbeteende Ethereum.