Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Samtal om att investera i Bitcoin

har du eller någon fått engelska samtal som vill att du ska investera i Bitcoin för att tjärna stora pengar, jag har fått sådana samtal 1-5 gånger nu om dagen, och dom är sjukt grymma säljare märker man direkt och man blir intresserad men jag känner att det är någon bluff även att jag inte har nappat så känns det inte helt rätt att göra det.

Bitcoin har på senaste tiden uppmärksammat på många olika ställen men mestdelt tyvärr negativt jag anser att Bitcoin och kryptovalutor är något som kommer att vara framtiden för oss alla men så länge man vill åt pengarna och lura andra så kommer bitcoin att ha ett rykte som man inte vill vara inblandad i.
Jag har tagit med olika ställen där man ser mycket fake nyheter och bluff annonser.

1. Falska annonser

I detta fall lurade Bitcoin-bedragarna in offren med falska annonser och artiklar där svenska kändisar påstods tjäna multum genom investeringar i Bitcoin. Det man har gjort är att man har helt enkelt hittat kändiskar i Sverige och sedan fått tag på bilder på de och sagt att dessa tjärnar sjukt mycket pengar på Bitcoin och det, kan vi också hjälpa er med “BLUFF”.
Det som är viktigt att kolla efter är hur annonsen är skriven:
1. Stavningen
2. URL
3. Språket

Dessa annonser förstår jag inte varför sociala medier tillåter för det var något snack om att det inte fick förekomma bitcoin i annonser men det gör det tydligen, jag har inte kollat upp lagen vad som gäller men akta er alla för detta.

Jag rekommenderar om ni är intresserade så ska ni just besöka in denna sida ni är inne på och läser denna artikel på innan ni väljer att investera i Bitcoin/Kryptovalutor.

https://internetvalutan.se här finns massa guider just för dig som vill starta med kryptovalutor.