Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Summering Av Veckan: Finns idag över 4,000 krypto -bankautomater

Kryptomarknaden fortsätter att falla: Kommer bitcoin falla till nya lägsta nivåer?

Under torsdagen såg kryptomarknaden en intensiv nedgång, vilket har lett till att priset för bitcoins sjönk under $3,600. Analytiker säger att denna skarpa nedgång kan innebära slutet för den uppåtgående marknaden som vi sett sedan den 17 december.

www.tradingview.com/x/i4R5MPlU/

Innan gårdagens nedgång, sa Alex Krüger, en krypto-trader och en global marknadsanalytiker, att ett fall under $3,600 USD kan leda till att priset på Bitcoin sjunker ytterligare. Det är sannolikt att om det händer kan vi se priser på mellan $3,000 och $3,500.

Denna analys styrks av många andra analytiker, med många som noterar att nya låga nivåer ligger vid horisonten för bitcoin. Investerare bör inte vara förvånade om den nedåtgående trenden intensifieras på kortare sikt. En analytiker sa att: “Jag lägger inga höga bud men jag tror att vi kommer se BTC på $3,400 och ETH på $115. Om ingen köpreaktion sker där tror jag nya nedgångar ligger nära. Ingenting att stressa upp sig över, allt går enligt plan och cykler är cykler, jag fortsätter att köpa bitcoin (utan hävstång) samt fortsätter att blanka (tjäna pengar på fallande marknad) bankerna som sakta men säkert försvinner.”

Nästan 5 nya Krypto-bankomater installerade över hela världen varje dag.

Antalet krypto-bankautomater (ATMs) installerade över hela världen har stigit till ett totalt antal på över 4 000. Den nuvarande tillväxten är 4,9 nya bankomater installerade varje dag. Nästan alla stödjer bitcoin och ett betydande antal av dem stödjer även bitcoin Cash. Ibland kallas de för BATM. De flesta maskinerna finns i USA. Men närvaron av dem växer långsamt. De är inte bara utvecklade i europeiska länder och USA, utan även Latinamerika och Asien. Detta är väldigt viktigt eftersom det visar att adoptionsnivån i kryptovalutor ökar framför våra ögon. Det sker samtidigt som majoriteten av befolkningen inte hunnit med att anspassa sig till den nya utvecklingen i finansvärlden.

Bakkt gör sig redo för att gå in på kryptomarknaden.

Bakkt uppgav att de skulle lansera plattformen under januari 2019. Intercontinental Exchange (ICE) skapade den institutionella investerarfokuserade krypto-plattformen. De har slutfört sin första finansieringsrunda på 182,5 miljoner dollar från 12 partners och investerare I december gjorde Bakkt stora framsteg, och slutförde nödvändig regelverk. Kelly Loeffler, VD för Bakkt sa:

“Bakks mål 2019 är att vi fokuserar på möjligheter att tillhandahålla en ny infrastruktur. Det inkluderar branschens första institutionella reglerad plattform samt lagringstjänster för fysisk leverans och lagring av digitala tillgångar. ”

Vill du lära dig mer?

Onsdagen den 16 januari klockan 20,00 – 21,30 kommer jag att hålla årets första webinar. Du kommer få lära dig hur du kommer igång med kryptovalutor och 2019 stora trender. Du kommer inte minst få lära dig på vilka sätt du kan tjäna pengar med kryptovalutor.

Registrera dig här.

/Dennis