Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Sveriges enda bitcoin-bankomat?


Sveriges enda bitcoin-bankomat?
Fick in en förfrågan tidigare angående möjlighet till införskaffning av bitcoin och tänkte dela med mig om en funktion av alla alternativen som finns. Vi pratar oftast om hur man kan, starta ett mining projekt/trading/olika valutor osv. men nämner mindre sällan om de som faktiskt många tänker på.
Hur får jag in mina pengar & hur får jag ut dom?

Som svar på mångas tankar så tänkte jag presentera Safellos ATM automat.
Detta är ett, för mig genombrott i Sveriges historia vilket förenklar användare vänligheten gentemot Bitcoin som idag är den mest omtalade cryptovalutan.
Tydligen ska denna magiska maskin funnits sedan december 2013 i dom trånga stockholmskvarteren.

I detta fallet kan användaren växla in vanliga Svenska konor i sedelformat och föra in bitcoin till sin bitcoin adress.
Vi väntar ju självfallet förhoppningsfullt på en “Cash Out” maskin
men vem vet, men låter framtiden berätta sin historia.

Maskinen kallas en Bitcoin ATM, alltså ungefär bitcoin-bankomat på svenska, men funktionsmässigt handlar det snarare om en omvänd bankomat.

Användaren kan mata in kontanter i maskinen och för dessa köpa bitcoin, som sätts in på användarens bitcoin-plånbok genom att automaten skannar av en QR-kod.

Detta skriver IDG.se

Du hittar bankomaten på adressen nedan.

Regeringsgatan 29
111 53 Stockholm
Sweden

Mer information om detta finner du på
https://safello.com/

Hur coolt är inte detta?