Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Vad är Golem Coin?

Vad är Golem Coin

Golem är en global, öppen källkod, decentraliserad superdator som alla kan komma åt. Den består av den kombinerade kraften hos användarens maskiner, från personliga bärbara datorer till hela datacenter.

 

Alla kommer att kunna använda Golem för att beräkna (nästan) vilket program du kan tänka dig, från att göra forskning till löpande webbplatser, på ett helt decentraliserat och billigt sätt.

 

Golem-nätverket är en decentraliserad delningsekonomi för datakraft, där vem som helst kan tjäna pengar att hyra ut sin datorkraft eller utveckla och sälja programvara.

Golem gör det möjligt för användare / applikationer (förfrågare) att hyra cykler från andra användares (leverantörers) maskiner.

Alla användare som sträcker sig från en enda PC-ägare till ett stort datacenter kan bidra med resurser till Golem-nätverket. Programutvecklare ligger i centrum av Golems ekosystem: Application Register och Transaction Framework gör det möjligt för alla att distribuera och distribuera applikationer i Golem-nätverket. En Ethereum- Baserad transaktionssystem rensar betalningar mellan leverantörer, förfrågare och programutvecklare.

Bildresultat för golem coin