Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Vad är KryptoPokemons

Vad är KryptoPokemons

Det var bara en tidsfråga om tid tills det tog en annan tur i kryptovärlden. Vi har redan sett så många kopplingar mellan blockchain-teknik och Pokemon-liknande projekt. Pokemon har faktiskt ett projekt som heter CryptoPokemons. Det är inte nödvändigtvis den bästa idén, med tanke på att Pokemon själv är ett viktigt varumärke och registrerat varumärke. Men vad är Vad är KryptoPokemons.

Vad är KryptoPokemons

KRYPTOPOKEMON ÄR EN GREJ NU

Med tanke på framgången med KryptoKatter och liknande projekt under de senaste månaderna har det blivit uppenbart att det kommer att finnas mycket mer av dessa plattformar i framtiden. Vi har redan sett bilar som använder samma affärsmodell.

Att hålla allt detta i åtanke är inte helt överraskande att se att ett projekt som CryptoPokemons kommer på marknaden. Detta blockchain-baserade spel fungerar otroligt på samma sätt som CryptoKitties och andra projekt, med ett starkt fokus på en-of-a-kind Pokemon. Målsättningen är att samla dem alla, även om det inte finns någon verklig fångst. Förvisso kommer det att finnas något intresse för det här projektet, även om det återstår att se hur framgångsrikt det blir.

Vid användning av Ethereums smarta kontrakt använder projektet samma teknik som alla andra liknande projekt som kom före det. Huvudskälet till att använda denna teknik är att det möjliggör automatisering av större delen av skapandet, såväl som handel med Pokemon och utbyte av

 

Vad är Krypto Sverige