Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Vad är Zelcash och hur man minar det?

Vad är Zelcash och hur man minar det?

‘Zelcash’ är mynt och system för att genomföra värde som körs på Equihash blockchain, det är mine-bart och är en häftklamma i alla Zel-projekt. Zelcash kommer att springa på vår Equihash blockchain (POW) tills lanseringen av vår POS Ethash Decentralized Development Platform, Vad är Zelcash och hur man minar det.

Zelcash erbjuder inte bara ett helt privat och anonymt transaktionssystem utan också en decentraliserad utvecklingsplattform för blockkedjor. Med hjälp av både Equihash och Ethash blockkedjor strävar vi efter att ta fram det bästa av båda. Zelcash myntet är den centrala delen av vårt nätverk och kommer att användas för transaktionen av värde. Detta är mine-bart och är Equihash Algorithim. Vår Ethash blockchain kommer att användas för smarta kontrakt och decentraliserad applikationsutvecklingsplattform som, när den lanseras, kommer att vara öppen källkod och fri att använda av utvecklare för att skapa världsändrade applikationer.

Zel-stiftelsen syftar till att fortsätta sund och stark utveckling av alla projekt, vi letar alltid efter nya och ljusa idéer.
Säger zelcash

 

info-NEW.png

Zelcash är Designad för framtiden och skalbarheten

 

 

 

Zelcash Startade

rocket.png

-ZELCASH STARTADE 30.01.18

-EQUIHASH BLOCKCHAIN STARTADE

-SWING WALLET SLÄPPTES FÖR WINDOWS – KLART

– STOCKS.EXCHANGE -LISTED 24 TIMMAR SENARE

– LINUX OCH MACOS WALLETS – SLÄPPTES 72 TIMMAR SENARE.

Hur du minar Zelcash