Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Välkommen till Libra

Välkommen till Libra, Idag så släppte facebook (White paper) för den kommande kryptovalutan “Libra” Efter en lång tid av olika tankar från alla håll så släpper domm hemsidan libra.org och där ser man vilken stor satsning dom gör på kryptovalutan “Libra”

Libra kommer vara en valuta som kommer att vara väldigt stabil så inte mycket hopp upp eller ner och den kommer att hållas på en blockkedja som är en open sorce

Många investerare och många samarbeten
Det kommer att vara ca 28 företag som kommer att vara inblandade i just denna valuta vi har bland annat, Ebay, Spotify, Uber och mycket andra.

Vad vi har kunnat förstå genom att läsa på Libra.org så är syftet med denna kryptovaluta att underlätta betalningar på alla plattformar som facebook äger te.x Messenger, Whatsapp, och instagram.

Det släpptes idag en wallet/plånbok till just Kryptovalutan “Libra” som heter Calibra.

Det finns mycket tankar fram och tebax om just när denna kryptovaluta kommer att lansera med från lite källor som vi har fått tag på så sägs det i början av 2020.

Läs mer här